ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

Σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε σας χιλιόμετρο στις σωστές τιμές.

services_header

Ελαστικά

Η κατάσταση των ελαστικών είναι ένα ζήτημα από το οποίο εξαρτάται η ασφάλεια μας. Ένα σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου και το μοναδικό που έρχεται σε επαφή με τον δρόμο είναι το ελαστικό. Εμείς μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του ελαστικού σας, να σας προτείνουμε επιλογές ελαστικών και να σας δώσουμε οικονομικές προσφορές για την τελική επιλογή των ελαστικών σας . Η εταιρεία μας εμπορεύεται ελαστικά για όλη την γκάμα των τροχοφόρων οχημάτων : ΙΧ επιβατικά, 4×4 SUV Tyres, Light Trucks, Φορτηγά εργοταξίου και Λεωφορεία.

Υγραεριοκίνηση

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της υγραεριοκίνησης καθιστά την εταιρεία μας συνώνυμη με την ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και το. Στις εγκαταστάσεις μας η μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε διπλό-καύσιμο δεν σταματά μόνο στην τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου αλλά ολοκληρώνεται καθώς αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου. Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας, και να βοηθήσουμε ώστε το αυτοκίνητο σας να γίνει οικονομικότερο και ταυτόχρονα φιλικότερο προς το περιβάλλον.

ΚΤΕΟ

Βασική προϋπόθεση για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου εκτός από την σωστή συντήρηση του είναι να περνάει από ΚΤΕΟ οπότε είναι απαραίτητο και μέσω αυτής της διαδικασίας να πιστοποιείται ότι είναι σωστά συντηρημένο. Η ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER αναλαμβάνει τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο του αυτοκίνητου σας. Κλείνοντας ένα ραντεβού ξεκινάει η διαδικασία. Ο έλεγχος του οχήματος πριν το ΚΤΕΟ γίνεται στα Συνεργεία μας χωρίς χρέωση και έπειτα το αυτοκίνητο μεταβαίνει στο ΙΚΤΕΟ με το οποίο διατηρούμε μακρόχρονη συνεργασία. Μέσα σε λίγη ώρα παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας ελεγμένο , πιστοποιημένο και έτοιμο για νέες διαδρομές.

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER © 2018. All Rights Reserved.
Designed by