ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

Σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε σας χιλιόμετρο στις σωστές τιμές.

fact-counter-bg-1-750x315

Υπηρεσίες

Η εταιρεία Θ. Ματζωρος ΕΠΕ έχει 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου. Στεγαζόμενη σε σύγχρονες κάθετες εγκαταστάσεις 1300 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Περιοδική Συντήρηση-Service

Ο τεχνικός έλεγχος που γίνεται σε αυτοκίνητα για τον εντοπισμό και την επισκευή τυχόν βλαβών ή για μια απλή καθιερωμένη συντήρηση-Service, πραγματοποιείται με σύγχρονες μεθόδους, έμπειρο προσωπικό και συνεχή ενημέρωση του πελάτη για την εξέλιξη των εργασιών του αυτοκινήτου. Κατά την διάρκεια του Service ο πελάτης μπορεί να περιμένει στην Αίθουσα Αναμονής Πελατών απολαμβάνοντας καφέ ή να αφήσει το αυτοκίνητο να πραγματοποιηθούν οι εργασίες και να επιστρέψει να το παραλάβει.

Φανοβαφειο

Το τμήμα Φανοβαφειου φροντίζει την άρτια επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από κάποιο τρακάρισμα καθώς και το όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα μετά την Βαφή. Στην εταιρεία μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με αυτοκίνητο αντικατάστασης κατά την χρονική διάρκεια που θα μείνει το αυτοκίνητο σας προς επισκευή. Επίσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αποπληρωμή της ζημιάς από την ασφαλιστική σας χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς.

Υγραεριοκίνηση

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της υγραεριοκίνησης καθιστά την εταιρεία μας συνώνυμη με την ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και το. Στις εγκαταστάσεις μας η μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε διπλό-καύσιμο δεν σταματά μόνο στην τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου αλλά ολοκληρώνεται καθώς αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου. Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας, και να βοηθήσουμε ώστε το αυτοκίνητο σας να γίνει οικονομικότερο και ταυτόχρονα φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Ελαστικά

Η κατάσταση των ελαστικών είναι ένα ζήτημα από το οποίο εξαρτάται η ασφάλεια μας. Ένα σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου και το μοναδικό που έρχεται σε επαφή με τον δρόμο είναι το ελαστικό. Εμείς μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του ελαστικού σας, να σας προτείνουμε επιλογές ελαστικών και να σας δώσουμε οικονομικές προσφορές για την τελική επιλογή των ελαστικών σας . Η εταιρεία μας εμπορεύεται ελαστικά για όλη την γκάμα των τροχοφόρων οχημάτων : ΙΧ επιβατικά, 4×4 SUV Tyres, Light Trucks, Φορτηγά εργοταξίου και Λεωφορεία.

Γραμμή ΚΤΕΟ

Ο έλεγχος του οχήματος πριν το ΚΤΕΟ γίνεται στα Συνεργεία μας χωρίς χρέωση και έπειτα το αυτοκίνητο μεταβαίνει στο ΙΚΤΕΟ με το οποίο διατηρούμε μακρόχρονη συνεργασία. Μέσα σε λίγη ώρα παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας ελεγμένο , πιστοποιημένο και έτοιμο για νέες διαδρομές.

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER © 2018. All Rights Reserved.
Designed by